Bu millete Sultan Vahdettin'i vatan haini olarak tanıtan alçakların asıl düşmanlığı Sultanımıza değil, İslam'ın ta kendisinedir.

Buna delili ise, Sultanımıza vatan haini diyen, asıl hainlerin yaptıkları icraatlerdir. Bu icratlerin neredeyse tamamında İslam'a muhalif, gizli yada aşikar bir husus mutlaka vardır!

Bize düşen en mühim vazife, bu alçak zihniyetin neslimizin zihinlerine sızmasına mâni olmaktır. Aksi halde yeni neslin, bu alçak zihniyetin tesirinde kalması kuvvetle muhtemeldir.

***

Fitne her an ayakta...

Kadir Mısıroğlu'nun bir konuşmasından cımbızlama marifetiyle; "Keşke Yunan galip gelseydi" sözünü kasıtlı olarak alan ve o sözle onu hain ilan eden gerçek hainler, aynı konuşmanın içinde bulunan "Bizim gâvur elin gâvurundan daha şiddetlidir" sözünü yok sayıyorlar. Ne yazık ki, bir çok insanda buna aldanıyor.

Oysa ki, Mısıroğlu o konuşmasında, CHP yönetiminin Yunan'dan daha kötü olduğunu mübalağa sanatını kullanarak anlatıyor. Yani CHP'ye "Siz Yunan'dan daha betersiniz!" diyor. Zira CHP'nin İslam ve Müslüman düşmanlığı zaten tarihçe sabittir!

***

Ey tesettürlü kardeşlerim...

Tesettürlü haliyle, düğün meydanlarında, namahrem önünde, bir divane gibi oynayan bacılarım!

Vallahi büyük bir vebal alıyorsunuz! Zira başınızdaki örtü, İslam'ın kadınlardaki en büyük şiarı olup, onun gereği namahrem nazarlardan şiddetle sakınmaktır!

Ama siz ne yapıyorsunuz? İslam'ın bir şiarına leke düşürüyorsunuz! Sadece bununla da kalmıyorsunuz! Başka Müslüman kardeşlerinize kötü örnek oluyorsunuz!

Mesela bir polis görseniz, üniforması üzerindeyken, alkol alsa, aklı başında her insan onu kınar! Değil mi?

İşte sizler o polisten daha kötü bir iş yapıyorsunuz! Zira başınızdaki örtü tüm üniformaların fevkindedir. Onun şerefi ve haysiyeti sizlere emanettir.!

Ve ne acıdır ki, sizin abileriniz veya babalarınız olan biz erkeklerde, bu vahim durumunuza ses çıkarmayarak, saçtığınız günaha ortak oluyoruz. Allah bizi bu tür hallerden muhafaza eylesin.