Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Marmaris’te yayın yapan yerel gazeteden destek geldi.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 15 yıldır günlük yayın yapan Marmaris Gündem gazetesi sahibi Temel Irmak, ilçede bir ilke imza attı. Gazete ofisinin camına "500 dolar bozdurup gelene bir yıl boyunca bedava gazete aboneliği verilecek" yazısı asan gazeteci Irmak, yerel gazeteci olarak hem okuyucularının dikkatini yaratılmaya çalışılan ekonomik krize çekmek hemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmamak için böyle bir kampanya başlattığını söyledi.
Temel Irmak, ""Ülkede bilinçli olarak bir takım çevreler tarafından suni ekonomik kriz oluşturulmaya çalışıldığını savunarak; "Bunu en başta Sayın Cumhurbaşkanımız gördü. Erdoğan’ın çağrısı üzerine kampanyaya yerel gazete olarak destek vermeyi düşündüm.Gün birlik olma günü. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına gün geçtikçe esnaf ve vatandaşların duyarlılığı artıyor. Ülkemizin bütünlüğü ve bekası için bir nebzede olsa katkı koyabildi isek bizlere ne mutlu. Umarım başlattığım kampanya herkese örnek olur" diye konuştu.