Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’nın Dalaman ilçesinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, yenileme çalışmalarında son aşamaya gelinen Dalaman Atatürk Caddesinde incelemelerde bulundu. Başkan Gürün, Cadde üzerinde bulunan iş yerlerini tek tek gezerek, esnaflar ile sohbet etti.

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner eşlik etti. Atatürk Caddesinin alt ve üst yapısını yenilediklerini belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Yaptığımız bu yol ve özellikle de tretuvar ile Dalamanlı hemşehrilerimizin gündüz ve gece rahatça gezebilecekleri bir ortam oluştu. Esnaf arkadaşlarımıza söylüyorum akşamları da dükkanlarınızı açmaya çalışın. Örneğin, hanımların eşlerini yanında götürmesi alışveriş için daha avantajlı oluyor. Çocukları ile birlikte ailecek dolaşarak alışveriş yapacaklar. Çay, kahve içecekler. Burası böylece Dalamanlıların hemşehrilik duygularını arttıran, bir araya gelerek kaynaştığı bir alan olacak. Dalaman’a yakışan bir bulvar olacak. Dalaman Belediye Başkanım ile birlikte hareket ederek yatırımımızı yaptık. Bütün Dalamanlılara hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.