Muğla Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve Başkan Yardımcısı Mehmet Alaşan esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Eşen,Çukurincir,Gölbent ve İzzettin Mahallelerindeki esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen Sağır’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Seydikemer’in her bir noktasının değerli olduğunu belirten sağır "Eşen ortaokulundan mezun oldum. Çocukluğumun en güzel 3 yılı burada geçti. Tabi ki de insanın o günleri gözünün önüne geliyor, çocukken elbisemi diktirmeye gittiğim Alim abimi okula giderken alışveriş yaptığım Veli abimi çayını içtiğim Şakir amcamı oda başkanı olarak ziyaret etmek mutluluğun en güzeli. İnşallah oda başkanı olarak değil de bir evlatları olarak onlara layık olmaya ve en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim" dedi.

Yaklaşık 30 yıldan bu yana kırtasiyecilik yapan Veli Ceylan ” Harun başkanın çocukluğu bizlerle geçti. O da Eşenli sayılır, biz onunla gurur duyuyoruz ne mutlu ki böyle güzel ve hayırlı görevler yapmak nasip etti. Onu görünce benimde gençliğim gözümde canlanıyor. Bize bu saatten sonra düşen görev Harun başkanın arkasında dimdik durmak, ona sonuna kadar destek vermek" dedi.

Şakir Küçükçakal ise” Harun bizim çocuğumuz odanın kurulmasında ve sonrasında çok emek çekti. Odaya gittiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum. Hepsi güler yüzlü saygılı bir şekilde hizmet veriyorlar. Emek olmadan yemek olmaz, yiğidin hakkını yememek lazım. Yaşım 67 oldu. Aslında mesleği çoktan bırakacaktım ama Harun için bir dönem daha seçeyim ondan sonra bırakayım diye dükkanı kapatmıyorum” dedi.