Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tarihi Çöllüoğlu Hanı’nda, ilçedeki yaşlılara yemek verildi. 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla organize edilen etkinliğe; ilçe genelinde yaşayan yaklaşık 200 yaşlı ile birlikte Milaslı gaziler katıldı.

Yemeğe katılan vatandaşları karşılayarak, yaşlılarla tek tek sohbet eden Milas Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz ve Zeynep Mat, davetlilerin Yaşlılar Haftasını kutladı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın bir program nedeniyle Ankara’da bulunmasından dolayı yemeğe katılamadığını belirten Başkan Yardımcısı Mat, “Sizler ve sizlerin tecrübeleri bizim için çok kıymetli. Milas Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Sosyal yardımlarımız, sağlık hizmetlerimiz ile gerek Belediye Başkanımız Muhammet Tokat gerek ise bizler de sizlere her anlamda hizmet etmeye hazırız. Düzenlediğimiz yemekte bizlerle beraber olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum. Bir gün değil her gün baştacımızsınız. Yaşlılar Haftanız kutlu olsun.” diye konuştu.