Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, Muş Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) İl Koordinatörü Beytullah Uygur’dan ilçeye mezbahane yapılması konusunda destek istedi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Koordinatörü Beytullah Uygur’la makamında projelerle ilgili bilgi alan Mehmet Nuri Çetin, ilçede et kesim yerlerinin günün şartlarına el vermediğini ve ilçe için modern bir kesimhanenin yapılmasını istedi. Yapılan görüşmenin ardında bir açıklama yapan Çetin, “TKDK İl Koordinatörümüz Beytullah Uygur ile yeni bir mezbahane için nelerin yapılacağını ve nasıl bir proje üreteceğimiz konusunda görüştük. Görüşmemiz çok olumlu oldu. Bizi çağrı döneminden haberdar edecekler. Bizde elimizden geldiğince proje hazırlayıp belediye olarak ilçede eksiğimiz olan et kesim yerini modern hale getireceğiz. Vartolular bundan sonra modern yerde kesimi yapılan etten yiyecekler. Kendilerine hayırlı olsun” dedi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Koordinatörü Beytullah Uygur ise, “Varto Kaymakamımızla yaptığımız görüşmede, ilçede yapılan projeler hakkında bilgi verdik. Bundan sonra hangi projeler yapılabilir konusunda konuştuk. Kendi talepleri olan proje ile ilgili de çalışmalar yapacağız. Kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.