Muş’un Bulanık Belediyesi ile Ankara Keçiören Belediyesi’nin kardeş ilçe olmasının ardından Keçiören Belediyesinden Bilican Spor Kulübüne büyük destek.

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından gönderilen malzemeler, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Semih Kanıbir ve belediye meclis üyeleri tarafından Bilican Spor Kulübü yönetim kurulana teslim edildi.

Bulanık Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende teslim edilen malzemeler için teşekkür eden Bulanık Bilican Spor Kulübü Başkanı Yardımcısı Galip Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, buraya gönderilen malzemelerin gençlere büyük bir katkı sağladığını belirterek, "Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa Ak, kısa bir süre önce ilçemizi ziyaret ederek, kulüp üyelerimizle ve gençlerle buluştu. Başkanımızdan, kulübümüzün gençlerimizin eksiği bulunduğunu aktarmıştık. Sağ olsun kısa sürede, spor malzemelerini temin ederek, gençlerimize gönderdi. Yardımlarımızı bizden esirgemeyen Keçiören Belediye Başkanı ve ekibiyle birlikte bugün bizi onurlandırıp bize malzemeleri teslim eden belediye başkan yardımcısı sayın Semih Kanıbir’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Malzemeleri sporculara dağıtan Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Semih Kanıbir ise, amaçlarının gençleri spora teşvik etmek, yetenekli gençlerini önünü açarak spor bünyesine katmak ve ülkeye yakışır gençleri spor vasıtasıyla yetiştirmek olduğunu belirtti. Başkan Kanıbir, “Çocuklar, öncelikle okullarınızda başarılı olduktan sonra spor yapmanızı istiyoruz. Okulunda başarılı olmayan insan sporda da başarılı olamaz. Onun için derslerinizde başarılı olacaksınız. Vücudunuzun gelişimi ve boş zamanlarınızı değerlendirmek için de spor yapacaksınız” dedi.

Sporculara getirilen malzemeler dağıtıldıktan sonra, sporcularla hatıra fotoğrafı çekildi.