Muş’un Malazgirt Belediyesi, baharın gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.

Ana ve ara caddelerde hummalı bir şekilde bahar temizliğine başlayan Malazgirt Belediye ekipleri, yol ve kaldırımlarda bulunan çöpleri temizledi.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, havaların ısınmasıyla sokakları denetleyerek çöplerin toplatılması için çalışma başlatarak, çöp temizliğinin yapılması talimatını verdi.

Malazgirt Belediye Fen İşleri Müdür Vekili Vedat Kaya ile Malazgirt Belediyesi Temizlik Şefi Feyat Yanar, Soner Kırlı’ın talimatları doğrultusunda tüm ekipleriyle mahalle araları ve çarşı merkezinde çöp temizleme çalışmalarına hız verdiler.

Malazgirt halkından çevre temizliği konusunda daha hassas davranmalarını isteyen Feyat Yanar, “Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Soner Kırlı’nın talimatları doğrultusunda Malazgirt’te genel temizlik çalışmalarına başladık. Genel bir bahar temizliği niteliğindeki bu ciddi çalışma bir hafta sürecek. Çöp toplama, cadde ve sokak süpürme, park temizliği, rutin temizlik çalışmalarımız da bu çalışmaların yanında devam edecektir” şeklinde konuştu.