Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Hayırda Buluşanlar Topluluğu üyeleri, Varto ilçesine bağlı Yukarı Alagöz İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim desteğinde bulundular.

Varto’ya bağlı Yukarı Alagöz İlköğretim Okulunu ziyaret eden topluluk üyeleri, burada eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundular. Kırtasiye ve giyim malzemesi dağıtımına Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Murat Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, destekten dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, “Değerli bir rektörümüz, değerli bir ekibi var. İnceliği, güzelliği gördük. Destek veren öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

Hayırda Buluşanlar Topluluğu Danışmanı Öğretim Elemanı Hatip Erdoğmuş ise, topluluk üyelerinin kendi imkanlarıyla ve hayırseverlerin yardımıyla aldıkları malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmanın huzuru içerisinde olduklarını söyledi.