Ne zaman erkekleri savunduğum yazı yazsam feministler ve "acaba feminist düşürür müyüm buradan" diye teyakkuzda bekleyen yalaka meriçlerin saldırısına uğruyorum.

Ben bir konu hakkında yazarken sorunun sadece o boyutunu dile getirmeye çalışıyorum. Yani erkekleri savunuyor oluşum onların kanatsız melekler olduğuna inandığım için değil, bir sorunu dile getirirken o konunun öznesi olmalarından dolayı.

Mesela konu Arjantin'nin bitki örtüsü olsa ben tutup Nepal'in su sorunundan bahsetsem konuya ne kadar dikkat çekebilirim? Olayları kendi içinde değerlendirmeye, budaklandırmamaya çalışıyorum.

Bu erkeklerin hep mağdur kadınların şeytan olduğunu düşündüğüm için ortaya çıkan bir durum değil.

Daha önce söyledim tekrar etmekte fayda var.

Bir doktorun zemin etüdü hakkında, bir modacının ilaç kimyasalları hakkında, bir elektrikçinin ceza hukuku hakkında konuşması ne kadar problemi çözmek dışında her işe yararsa, bir kadının da kapısında duran çöp yığınına bakmadan komşunun çöpü hakkında laf etmesi o kadar abestir.

Erkekleri savunduğumu iddia ettikleri yazıların tamamı aslında kadınlar hakkında olan yazılar. Bir kadın olarak tutup Beşiktaş'ın bu sene sol bek konusunda neden zayıf kaldığını mı yazmamı bekliyorsunuz?

Çocuk yetiştirmede olan eksiklerden, karı koca ilişkilerinden, komşuluktan, iftiradan, gıybetten, makyajdan, giyimden bahsetmeyeceğim de audinin araba jantlarının 2017'ye göre daha kalitesiz olduğunu mu anlatacağım?

Çoğunluğu fake olan ama bir kısımı da gerçek olan profilleri incelediğim zaman okuduğu okul "ilahiyat" yazıyor. Ders olarak müfredata giren cinsiyet eşitliği programlarının içeriğini bilmiyorum ama size okullarda cidden ne öğretiyorlar kuzum?