Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehit aileleri ve gazi yakınları için iftar yemeği verdi.

Başkan Akdoğan iftar yemeğinde "Birlik ve beraberliğimizi sağlamak amacıyla canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum’’ dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar yemeği programı Beykoz Restoran’da düzenlendi. Şehit aileleri ve gazi yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği programına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir katıldı.

Şehit ailelerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Akdoğan iftar öncesinde masaları tek tek gezerek misafirlerle ilgilendi. İftar sonrasında şehit aileleri ve gazi yakınlarıyla sohbet eden Başkan Akdoğan Ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi yakınlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Akdoğan, "Vatanımız ve milletimiz için canlarını hiçe sayarak kendilerini feda eden aziz şehitlerimiz sayesinde burada huzur içinde oturabiliyor, iftarımızı açabiliyoruz. Bu açıdan aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve siz kıymetli ailelerinin bizim yanımızda çok önemli bir yeri vardır. Sizlere sahip çıkmak bu vatana sahip çıkmaktır. Bizler her zaman, her sorununuzda sizlerin yanınızdayız. Size kapımızı, gönlümüzü açmak bizim için önemli bir görev olmuştur’’ diye konuştu.

Böyle bir iftar yemeğinin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden şehit ve gazi aileleri ise Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.