Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumunda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle tiyatro gösterisi sunuldu.

Açık Cezaevi ve Niğde Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinin organize ettiği programa Kurum Müdürü Ramazan Fidanoğlu, Teknik Anadolu lisesi Müdürü Mahmut Koyuncu ve hükümlüler katıldı.

Sosyal tesislerinde düzenlenen programda Kurum İmam hatibi Halil Arıkın’ın sunduğu Kuran Tilaveti ile programa başlandı. Müzik dinletisi ve Tiyatro gösterisine, Öğrencilerin düzenlediği repertuarda birbirinden güzel eserlerinden örneklerle dinleyenleri adeta büyüledi. İzleyenlerin büyük ilgisi çeken, eşlik ederek katıldıkları ve salonda bulunan hükümlülerin müziğin ahengi ve tiyatro gösterisinin bu güzel atmosferde en üst düzeyde Çanakkale’de verilen o büyük mücadeleyi bir kez daha yaşattılar.

Programın sonunda konuklara başarılarından dolayı, Kurum Müdürü Ramazan Fidanoğlu Teknik Anadolu lisesi Müdürü Mahmut Koyuncu’yu ve bu organizasyonda emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını dileyerek kurum hükümlülerinin yaptığı saat takdim etti. Kurumun ilerlemesinde sosyal etkinliklerin en üst düzeye çıkmasında büyük pay sahibi olan Kurum Müdürü Fidanoğlu bu tür etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini söyleyerek emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederek program sona erdi.