Niğde’nin dört bir yanına asfalt hizmetini ulaştıran Niğde Belediyesi, İnönü Mahallesi Dumlupınar Sokak’ta bakımsız durumda olan yolları sıcak asfaltla buluşturdu. İnönü Mahallesi Muhtarı Lütfi Sayar ve mahalle sakinleri mahallede yapılan asfalt çalışmaları için Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.
Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt sezonu bitmeden şehir genelinde asfaltsız sokak bırakmamayı hedefliyor. Yoğun tempoyla çalışan ekipler bozulmuş yollarda yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarıyla takdir topluyor. Niğde Belediyesi’nin İnönü Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları ile son derece estetik bir yola kavuştuğunu ifade eden muhtar Lütfi Sayar, "Sayın başkanımız mahallemize asfalt sözü vermişti. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerden Allah razı olsun." dedi.
Mahallede yapılan asfalt serimi mahalle sakinlerinin de beğenisini topladı. Asfalt serimi yapılan sokakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a vatandaşlar da teşekkür etti. Vatandaşla sohbet eden Başkan Akdoğan, "Biz vatandaşımıza daha modern ve yaşanabilir bir Niğde için söz verdik. İmkanlarımız dahilinde hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Eskimiş ve bütünlüğü bozulmuş sokaklarımızda yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bir şehrin kalitesi yollarından belli olur. Bizde Niğde’mizin kalitesini yükseltmek, güzelleştirmek için tüm ekiplerimizle birlikte yoğun mesai harcıyoruz." şeklinde konuştu.