AK Parti Altınordu Danışma Meclisi toplandı.
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu İlçe Başkanı İlçe Başkanı İbrahim Hekim, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Gözpınar, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkan ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, önümüzdeki dönemde Başkanlık sistemi konusunun ülke gündeminde olacağını ve bunun için teşkilat olarak sıkı bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. Hekim, şöyle konuştu: “AK Parti’nin hazırladığı Başkanlık sistemi ile alakalı Anayasa değişikliği konusu önümüzdeki günlerde TBMM’de oylanacak. Ümit ediyorum ki referanduma gidilecek bir kararın çıkmasını bekliyoruz. Karar çıktığı anda tüm teşkilat olarak hep beraber halkımıza gidip başkanlık sistemi ile alakalı halkımızın onayını alma konusunda mahalle mahalle, ev ev tekrar sokaklara çıkacak, yollara düşecek, hep beraber en iyi neticeyi almak için çalışacağız.”
Toplantının basına kapalı bölümünde teşkilat çalışmaları kapsamında mahalle başkanlarına söz verildi. Başkanlar mahalledeki sorunları ve çözüm yolları ile ilgili belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile müzakere etti. Toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.