Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçede faaliyet gösteren ve önemli markalara fason üretim yapan tekstil firmasını ziyaret etti.
Ünye’de Aralık 2014 yılında kurulan ve şu an bünyesinde yaklaşık 450 kişi çalışan tekstil fabrikasını ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Fabrika Müdürü Muhittin Işık’tan bilgi aldı. Fabrikadaki üretim hatlarını tek tek gezen ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Çamyar, üretim aşamalarını yerinde gördü. Fabrikadaki incelemelerinin ardından yemekhanede yine işçilerle buluşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, onlarla birlikte yemek yedi.
Ziyaretin ardından fabrika müdürü Muhittin Işık, Başkan Çamyar’a ziyareti teşekkür etti. Başkan Çamyar da istihdam konusunda bu tip yatırımların önemini vurguladı. Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçmesini beklediklerini belirten fabrika müdürü Muhittin Işık, “Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte kapasite artırımına gideceğiz” dedi.
Başkan Çamyar da Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesi ile birlikte Ünye’de istihdam konusunda açık kalmayacağını belirtti.