Ordu’nun Fatsa ilçesinde cipleriyle yaptıkları şovla eğlenen Fatsa Off-Road Kulübü üyeleri düzenledikleri ‘ilk kar, ilk off-road’ etkinliğinde araçlarıyla kara meydan okudular.
Yaklaşık 20 kulüp üyesinin katıldığı etkinlikte Fatsa’nın yüksek kesimlerine çıkarak cipleriyle kara meydan okuyan off-roadcılar bundan sonra da birçok etkinliği kış ayı boyunca yapacaklarını belirttiler.
Düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Off-Roaf Kulübü Başkanı Naim Felek, “Kulüp olarak etkinliklerimiz yaz ayı boyunca devam etmişti ama asıl etkinliklerimiz kış ayında daha fazla oluyor. Arazi araçlarımızla karlı ve çamurlu havlarda daha fazla etkinlik yapıyoruz. Yılın ilk karının ilçemize yağması sebebiyle bir buluşma yapıp bu organizasyonu gerçekleştirdik. Özel donanımlı ciplerimizle hareketler yaptık ve eğlenceli zamanlar geçirdik. Kendimize soğuk hava şartlarında eğlence bulmuş oluyoruz. Cipi olan tüm arkadaşlarımızın da bizlere ulaşarak gezilerde yanımızda olmasını istiyoruz. Karlı havalarda ciplerimizle hareketler yapıyoruz ve performanslarını ölçüyoruz. Bu bizim için farklı bir eğlence” dedi.