Ordu Fatsa İŞKUR Müdürü Mehmet Cem Kuru, Toplum Yararına Programı kapsamında 40 kişiyi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde istihdam ettiklerini söyledi.
Fatsa ile birlikte 7 ilçeye hizmet verdiklerini belirten Mehmet Cem Kuru, “Toplum yararına programlar kapsamında Fatsa ilçemiz için 40 çalışanımızı Milli Eğitim Müdürlüğümüze istihdam ettik ve çalışmaya başladılar. İŞKUR Fatsa Şubemiz olarak rutin çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şubemize gelen vatandaşların talep ve isteklerini değerlendiriyoruz. Fatsa’da 1 yıldır hizmet veriyoruz ve artık vatandaşlarımız burada İŞKUR şubesinin olduğunu biliyorlar. Kumru, Korgan, Çatalpınar, Çamaş, Kabataş ve Aybastı ilçelerine de hizmet veren bir kurumuz. Vatandaşlarımızın artık Ordu iline gitmelerine gerek kalmadı. Artık ilçemizde tüm işlemlerini yapıyorlar. Hizmeti vatandaşın ayağına getirdik” dedi.
2017 yılında yeni İŞKUR Fatsa ilçe binasının yatırım programına alındığını belirten Müdür Kuru, “İlçe binamız 2017 yılında başlayacak, 2018 yılında bitmiş olacak. Bölgeye çok daha kaliteli hizmeti yeni binamızda vereceğiz. Personel sayımız artacak ve vatandaşlarımıza birebir hizmet verme şansımız olacak” diye konuştu.