Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullar arası Okçuluk İl Birinciliği yarışmaları 50 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

2016-2017 Eğitim öğretim yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen ve büyük çekişmeye sahne olan yarışmalarda takımlar sıralamasında Atabey zirveye çıktı.

Osmaniye Gençlik Merkezi spor salonunda 2 kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda, ilk üçe giren takımlar 01-03 Haziran ayında Antalya’da yapılacak olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Öncelikli hedeflerinin ülkesine ve vatanına bağlı sporcu ruhu taşıyan nesil yetiştirmek olduğunu vurgulayan Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Fatma Patoğlu, “Mustafa Kemal Atatürk’ün belirtmiş olduğu, ’Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ düşüncesini taşıyan bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Okullar arası il birinciliği yarışmalarına disiplinli bir şekilde hazırlandık. Amacımız, 01-03 Haziran tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi başarı ile temsil edip ilk üçe girmek ve sonrasında sporcularımızın Milli Takıma davet edilmesini sağlamaktır. Hedeflerimize emin adımlarla yürümenin gururunu yaşıyoruz. Ata sporu okçuluğa olan ilginin arttığını görmek, çok sevindirici. Amacımız, Milli Takıma sporcular yetiştirmektir" dedi.

Takımlara kupa madalyaları Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Arif Özsarı ve Osmaniye Gençlik Merkezi Müdür Bayram Bozyel tarafından verildi.