Ordu’nun Korgan ilçesinde referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “16 Nisan’daki halk oylamasının tekrarının kısa sürede mümkün olmadığı biliyoruz. Krizlere davetiye çıkartan, çift başlılığın olduğu bu sistemin değişmesi için 16 Nisan’da Korganlı hemşehrilerimiz ‘Evet’ diyecek” dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında ilçe ilçe gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ziyaretlerine Korgan’da devam etti. Gündoğdu önce Korgan Belediyesi ve Korgan Kaymakamlığında çalışan personelle bir araya geldi. Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Kaymakam Faruk Doğru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan’ı da ziyaret eden Gündoğdu, beraberindeki heyet ile devlet hastanesinde tedavi gören hastalarla buluştu. Burada hastalarla vakit geçirerek onların taleplerini dinleyen Gündoğdu, hastanenin ardından Korgan sokaklarında dolaşarak esnafı ve ilçe sakinlerini ziyaret etti. Milletvekili Gündoğdu, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak ve Korgan Sorumlusu İl Yönetim Kurulu üyesi Sebayitdin Alan ile ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları mensupları ile 16 Nisan’daki referandum hakkında istişarelerde bulundu. Geç saatlere kadar ziyaretlerine devam eden Gündoğdu geceyi Korgan’da geçirdi.

Muhtarlarla ve STK’larla buluştu

Çalışmalarına Korgan’da devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu kahvaltılı toplantıda ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının ardından beraberindeki heyet ile Tepealan Mahallesini ziyaret eden Metin Gündoğdu, esnafı ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Korgan’ın 16 Nisan’daki halk oylamasında liderinin yanında durduğunu belirten Metin Gündoğdu, “Bunun sıradan bir seçim olmadığının farkındayız. 16 Nisan’daki halk oylamasının tekrarının kısa sürede mümkün olmadığı biliyoruz. Krizlere davetiye çıkartan, çift başlılığın olduğu bu sistemin değişmesi için 16 Nisan’da Korganlı hemşehrilerimiz ‘Evet’ diyecek. Milli iradeye, memleketine ve liderine sahip çıkan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.