Sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette Kızılay’ın insanların kalbine girmeyi başardığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, “Kızılay insanların güven ve itimadını sağlayarak sadece ülkemizde değil dünya çapında saygınlığa kavuşmuştur” dedi.

“Gurur kaynağımız olan Kızılay, vatandaşımızın zihninde öyle bir yere gelmiştir ki sıkıntıya düşen gözlerin ilk aradığı kurumdur” açıklamasında bulunan Karacan, Türk kültüründe ihtiyaç sahibine yardım etmenin büyük bir öneme sahip olduğunu kaydetti. Karacan, “Biz hükümet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kızılay’a her zaman destek olacağız. Vatandaşlarımızın da desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğini çok iyi biliyorum. Bundan sonraki yapılacak çalışmalara yönelik ortak paydada buluşacağımız bir sinerji oluşturacağımıza inanıyorum. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak süreç içerisinde karşılaşacağınız her türlü sorun ve taleplerinizle yakından ilgileneceğime emin olabilirsiniz” diye konuştu.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kınık ise, “Öncelikle Harun Bey’in bu göreve gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Sivil toplumla her zaman iç içe yaşamış birisi, bunu Kızılay ailesi olarak çok iyi biliyoruz. Çünkü kendisi Kızılay’ımızda üst kurul delegeliği görevinde de bulunmuştur. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.