AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Muş’a geleceğini söyledi.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine destek veren sivil toplum kuruluşları ve odaları ziyaret eden AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş ile Malatya arasında gönül köprüsü kurulduğunu söyledi. AK Parti’nin batı ve doğu illeri arasında diyalog ve işbirliği sağlanması amacıyla başlattığı Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Muş’a gelecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberlerindeki heyetin eşlik edeceğini ifade eden söyledi.
Muş ve Malatya illerinin ‘kardeş şehir’ olarak belirlendiğini ifade Şimşek, “Gönül köprülerinin sağlamlaşması için yapılacak ilk işimiz yüz yüze tanışma, oturup konuşmaktır. Bizler hizmetin içerisinde yollar, barajlar, köprüler yapıyoruz ama bunları yapıyorken esas olan gönül köprüleri yapmak ve gönülden gönülle giden yolları açmaktır” dedi.
AK Parti’nin birlik ve beraberlik halkasını arttırdığını kaydeden Şimşek, “Partimizin birlik ve beraberlik halkasını arttırmak için başlattığı proje kapsamında 2 Eylül Cuma günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır ile beraberindeki heyet ilimize geliyor. Muş ile Malatya’nın arasında bir gönül bağı kurulacak. AK Parti 15 yıllık iktidarında ülkenin en derin meselelerine el atmış ve başlattığı tüm projeleri başarıyla tamamladığını milletimiz çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu vurgulayan Şimşek, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra kenetlenen, bir vücut haline gelen milletimizin birlikteliğine katkı sağlamak için Gönül Köprüsü Projesini hayata geçiren partimiz, doğu ile batıyı buluşturmaya, insanların kardeşçe yaşamasına katkı sağlamayı hedeflemektedir” şeklinde konuştu.