Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı görevine atanan Emniyet Müdürü Erhan Gülveren Gaziantep Ticaret Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan GTO Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep’teki görev süresince kente verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Hıdıroğlu, ”Birlikte uyum içerisinde Gaziantep çalıştık. Hizmetleri için şahsım ve GTO Üyeleri adına teşekkür ediyorum. Emniyet Müdürümüzü Gaziantep’in bir gönül elçisi olarak Ankara’ya uğurluyoruz” dedi.

Görev süresi boyunca GTO’nun verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Erhan Gülveren yeni görevinden dolayı hem hüzünlü hem heyecanlı olduğunu dile getirerek, ”Dostlardan ayrılıyor olmanın hüznünü yaşıyorum. Aynı zamanda bana verilen bu önemli görevden dolayı da heyecanlıyım. Gaziantep’in her zaman benim için yeri ayrı olacak” diye konuştu.

Erhan Gülveren’in GTO’ya yaptığı veda ziyaretinde Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Aksu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hüseyin Özgüler, Kamil Tosun, Mustafa Zor, Meclis Üyesi Necmettin Ay, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci de hazır bulundu.