Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İl Başkanlığı’nın yeni binası açılışı için Denizli’ye geliyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı için parti binasında basın toplantısı düzenlendi. Parti binasındaki toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, CHP Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, CHP İl Başkanı Teoman Sancar ve partiler katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Ekim Perşembe Günü Denizli’de olacağını belirten İl Başkanı Teoman Sancar, “CHP olarak daha iyi hizmet verebilmek için 7 katlı yeni binamızda hizmet vermeye başladık. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günlere son verilecek hizmet ve çalışmaların yapılacağı hizmet binamız 12 Ekim Perşembe günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılacak. Tüm Denizli halkımızı bu büyük buluşmaya ve açılışa davet ediyoruz” dedi.

Budak: “Dış politikada o parti, bu parti olmaz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ise, “Yeni binamız Denizlimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. CHP Denizli örgütü için bu bina yeni hedefin ilk çalışmasıdır. Referandumda gördük ki artık Denizli CHP’yi istiyor. 2019 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde 30 büyükşehir belediyesinin büyük bir kısmı CHP’li belediyeler olacak.”

12 Ekim Perşembe Denizli’ye gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak bir otelde işadamlarıyla bir araya gelecek. Ardından esnaf ve muhtarlarla buluşması beklenen Kılıçdaroğlu, daha sonra parti binasının açılış törenine katılacak. CHP Lideri Kılaçdaroğlu, Denizli programının sonunda bir şehit ailesini evinde ziyaret edecek. (MT-Y)