CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, göğsündeki ağrılar nedeniyle doktoru tarafından anjiyo yapılan gazeteci-yazar Ali Bulaç’ı telefonla arayıp ‘acil şifa’ dileğini iletti.

    CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Ali Bulaç’tan sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra ‘geçmiş olsun’ deyip 'acil şifa' dileğinde bulunduğu ifade edildi.
Kılıçdaroğlu telefon görüşmesinde sonra şunları söyledi: "Sayın Ali Bulaç’a anjiyo yapıldığını öğrenince telefon ettim. Sağlık durumu hakkında bilgi aldım. Göğüs ağrısı üzerine doktoruna gitmiş, doktoru sağlık durumunun ciddiyetini dikkate alarak anjiyo yapmış. Daha önce de şeker ve tansiyon hastalığından kaynaklanan rahatsızlığı nedeniyle sayın Bulaç'a By-Pass ameliyatı yapılmış, 4 damarı değiştirilmiş. Bu kez de bir damarına 2 stend takılmış. Müşahade altında tutulduğunu söyledi. Kendisine acil şifa diledim, geçmiş olsun dedim. İyi olduğunu belirterek teşekkür etti. Bu vesileyle Sayın Ali Bulaç’ın ailesine, yakınlarına dostlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yazılarını okumaya devam ederiz."