Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Konya’nın Tuzlukçu ilçesinde gerçekleştirilen '17. Üzüm Karpuz İpek Halıcılığı Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı. Sarıgül, gezdiği fotoğraf sergisinde, emniyet önlemleri alınmadan çalışan bir inşaat işçisinin fotoğrafını eline alarak ‘Yeni Türkiye’nin resmi bu’ dedi.

Halkın büyük ilgisiyle karşılanan Sarıgül, ilçe girişinde kendisini taşıyan otobüsten inerek konvoyunu karşılayanlarla tek tek tokalaştı. İlçe halkına hitap eden Mustafa Sarıgül, ‘’Sizlerden selam alıp sizlere selam vermeye geldim’’ dedi. Festival kapsamında açılan resim ve fotoğraf sergisini gezen Sarıgül, fotoğraf sergisinin bölgeyi çok iyi yansıttığını kaydetti.

Bir fotoğrafın önüne geldiğinde durarak fotoğrafı eline alan Sarıgül, emniyet önlemleri alınmadan çalışan bir inşaat işçisinin fotoğrafını medya mensuplarına göstererek, ‘’Yeni Türkiye’nin resmi bu’’ dedi. Sarıgül, ‘’Fotoğrafda görüldüğü gibi hiçbir emniyet tedbiri alınmadan işçilerimiz böyle çalışıyor. Yeni Türkiye’nin fotoğrafı bu’’ ifadelerini kullandı.