CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Kuşadası Limanı'nda cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kullanılan sandıkları ziyaret etti. Parti ilçe binasında konuşan Bülent Tezcan, CHP tabanınında bir küskünlük olmadığını, cumhurbaşkanı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası’nda parti binasında konuştu. Tezcan, ‘’Ekmeleddin İhsanoğlu bizim değil 10 partinin adayıdır. CHP’nin tabanı da Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyecektir. Küskünlük yok. Ekmeleddin İhsanoğlu yüzde 60’la ilk turda Cumhurbaşkanı seçilecek. Özellikle Aydın, son yerel seçimlerde yüzde 70-75 gibi Türkiye rakamının en üst düzey oy oranını yakaladı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bunu bekliyoruz. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi de Kuvayi Milliye hareketimizdir. 12 yıldır ülke iki kutba bölünerek yönetildi. İhsanoğlu laikliğin, Atatürkçülü’ğün simgesidir.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan daha sonra Kuşadası Limanı'na geçerek cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanılan sandıkları ve görevlileri ziyaret etti.