Feminizm Terör Örgütünün, Devletimizin aile ve sosyal politikalarına ciddi anlamda hakim olduğu aşikardır. Bu durum haliyle sosyal yapımızı temelinden tahrip etmektedir.

Bana göre, sosyal politiklar konusunda Reis'e sunulan raporların çoğu gerçeği yansıtmıyor. Tahminim o ki devletin en kılcal damarlarına kadar girmiş olan feminist militanlar, raporları kendi istedikleri şekilde sunuyorlar.

Buna delil ise, Adâlet Bakanı'nın bile Aile Yıkım Kanunu gibi netice veren 6284 sayılı kanunla övünmesidir. Oysa ki, bu kanunun ne kadar muzır olduğunu, aklı başında bir çok uzman defalarca ortaya koymuştur.

Yani Reis bu konudaki vahametin tam olarak farkında değil. Farkında olduğu sorunlarıda bir anda çözemiyor.

Zira nasıl ki, Reis kemalizme rağmen her istediğini yapamıyor. Hatta onların değerlerine saygı duymak zorunda kalıyor. Çünki kemalistler en ufak bir şeyde kıyameti koparıyor.

Aynı şekilde Reis, Feminizm Terör Örgütüne rağmen de farkında olduğu hataların çoğunu düzeltemiyor. Zira aynı şekilde, en ufak bir meselede femistler de kemalistler gibi kıyameti koparıyor.

Hal böyle iken bize düşen, femizmin eseri olan zararlı sosyal politikalara millet olarak sesimizi yükseltmek ve bu sayede Reis'in dikkatini çekerek, sorunlara odaklanmasını sağlamaktır. Yani tepkimizi Reis'e dayanak yapacak bir ortam oluşturarak, sorunların çözülmesine vesile olmaktır.

Aksi halde Feminizm Terör Örgütü, milletimizin sosyal, ekonomik ve dahi ahlak yapısına çok büyük tahribatlar vermeye devam edecektir. Allah yâr ve yardımcımız olsun.

***

Anneliği hayati bir görev olarak görmeyen ve kadının üzerine geçim derdini yükleyerek, evinden koparan Müslüman bir millet, her türlü zillete hazır olsun!

Zira bu vahim hatayı Gayr-i Müslim bir millet yapsa, Allah bunun cezasını umumiyetle ahirete bırakır. Lakin aynı hatayı müslüman bir millet yaparsa, Allah bu vahim hatanın bedelini umumiyetle dünyada ödetir. Tabi ki ahiret kısmıda ayrı bir meseledir!

***

Asgari ücretlinin toplam ödeme tutarında çocuk sayısı çok daha etkin bir hâle getirilmelidir.

Yani demem o ki, asgari ücret alarak, sadece kendini geçindiren ile bir aileyi geçindiren aynı kefeye koyulmamalıdır.

Mesela asgari ücret 2000 TL ve her çocuk için 125 TL aile yardımı yapılması lazım ki, evli ve çocuğu olan asgari ücretlilere gerekli destek verilmiş olsun. Aynı zamanda, aile yardımı en fazla 500 TL olacak şekilde bir sınır koyulabilir.

Aksi halde asgari ücretle çalışan birinin evlilik planı yapması bile çok zor olacaktır.