Cilt Bakımınız için Dermoskin BB Krem

     Sağlıklı bir cilt için cildin ihtiyaçlarını bilmek, doğru dermokozmetik ürünler kullanarak doğasını bozmadan cildi desteklemek çok önemlidir. Özellikle 20' li yaşlardan sonra cildin beslenmeye ve bakıma ihtiyacı vardır. 25' li yaşlardan sonra ise cildin kendi kendini yenileme kabiliyeti azaldığından düzenli cilt bakımı çok daha önemli hale gelir. Bilinçli yapılan bir cilt bakımı ve kullanılan dermozkozmetik ürünler sayesinde cilt yaşı kişinin gerçek yaşından çok daha genç kalabilir.

  BB krem nedir?

     Dermoskin BB Krem her cilt tipine uygun olup, cilt tonunu eşitleyici özelliği ile dikkat çekmektedir. İçeriğindeki Hyaluronic Acid ve vitamin E ile cildi derinlemesine nemlendirmekte, SPF 50 filtre içeriği ile güneşin zararlı etkilerine karşı etkili bir koruma sağlamaktadır. Güneşin zararlı UVA/UVB ışınları bir numaralı cilt düşmanıdır. Ciltte leke oluşumuna yol açarken cildin kırışması ve yıpranmasına neden olur.

 Daha sıkı bir cilt

      Dermoskin BB Krem içeriğindeki Hyaluronic Acid ile cildi nemlendirip cilt hasarlarını onarırken, Panthenol, Licorice Extract ve Zinc Oxide içermesi özelliği ile kolajen etki göstererek cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.

 Cildin renk tonunu eşitleme

      Dermoskin BB Krem güneş ve yaşlanma ile birlikte ortaya çıkan cilt lekelerine karşı lekelerin rengini açmaya yardımcı etkili bir kremdir. Ciltte oluşan ton farkını gidermeye yardımcı olarak cilt tonunu eşitleyici vazifesi görür. Licorice Extract ve vitamin C içeriği ile cilt tonunun açılmasına ve eşitlenmesine yardımcı olduğu, UVA ışınlarının neden olduğu hasarları  da azalttığı gözlemlenmiştir.

SPF50 Güneş koruyucu

    Cilt lekelerini açma ve hasarları onarmaya yardımcı olmanın yanında güneş koruyucu etkisiyle yeni lekelerin oluşumunu da engellemeye yardımcı olan Dermoskin BB Krem, 12 ay boyunca kullanılabilen bir dermokozmetik üründür.

  Cildi nemlendirme

        Nem dengesinin sağlandığı bir cilt çok daha uzun bir süre sağlıklı görünümünü koruyacak ve yaşla gelen olumsuzluklardan daha az etkilenecektir. A vitamini bakımından zengin olan Dermoskin BB Krem, kolajen üretimini destekleyerek Licorice Extract ve Hyaluronik asitli yapısı ile cildin nem dengesini sağlar. Her gün temiz cilde uygulanarak cildin genç ve sağlıklı kalmasına ve cilde parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.

  Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.