Hamile kadınlar ve eşleri için elbette beklenen bebek, hayatın en önemli ve güzel rengi haline gelir. Ancak bu bekleyişin sağlıklı olması için hamileliğin ilk haftalarından itibaren başta anneler olmak üzere ebeveynlerin çok hassas olması gerekiyor.

Hamilelik döneminin hafta hafta dikkatle takip edilmesi ve bebeğin gelişiminin farkında olunması, anne-bebek sağlığı açısından hayati önem taşır. Bu nedenle Bebek TV portalı hamile kadınlar için önemli bir rehber niteliği taşıyor.

Hamilelik esnasında yapılan hatalar bebeğin hayatı üzerinde ve gelişimi üzerinde önemli etkiler oluşturabileceği gibi aynı zamanda yapılan pozitif şeylerde (yani sağlıklı gelişimi destekleyici adımlar) bebekler için ciddi öneme sahiptir. Örneğin; hamilelikte öksürük bebeğe zarar verir mi, diye merak ediyorsunuz. Bu merakınızı sağlıklı bilgilerle giderebilmek için yapmanız gereken Bebek TV portalından yardım almak olacaktır.

Öyle ki, hamilelik döneminde internetten araştırma yapmak kadar doğru kaynaklardan bilgiler edinmek de önemlidir. Sağlıklı bilgilere ulaşmak sadece hamilelik döneminde değil elbette bebeğiniz dünyaya geldikten sonra da ciddi bir öneme sahip olmaya devam edecektir.

Bebeğiniz Dünyaya Geldikten Sonra

Bebeğinizin dünyaya gelmesi ile birlikte bebeğinizin gelişimi ile ilgili bilgilere de ihtiyaç duyacaksınız. Bu durum bebeğinizin sağlıklı büyümesi için önemlidir. www.Bebek.Tv ile bebeğinize ilişkin doğum sonrasında ihtiyaç duyduğunuz bilgileri de öğrenebilirsiniz. Fizyolojik, duyuşsal ve bilişsel gelişiminin yanı sıra bebek sahibi ebeveynler birçok bilgiye daha ihtiyaç duymaktadır.

Bebeğin gelişim sürecinin yanı sıra, bebek bakımı ve bebeğinizin beslenmesi de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu site sayesinde çeşitli ve sağlıklı bilgilere erişebilir ve bu konuda detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bebek Videolarınızı Bebek.Tv’de Paylaşabilirsiniz

Anne adayı ve bebek sahibi annelerin bulunduğu bu platformdaisteyen tüm kullanıcılar kendi bebek videolarını da paylaşabiliyor. Bunun için portala kolayca üye olmanız veya Facebook’la bağlanmanız gerekiyor. Siz de kendi bebeğinizle yaşadığınız güzel anları Bebek Tv’de bir kanal açarak bebeğinize uzun yıllar sonra da dönüp bakabileceği bir video arşivi bırakabilir, videolarınızı Bebek Tv üye ve izleyicilerinin beğenisine sunabilirsiniz.

Bebek Tv portalı sadece bilgiler alabileceğiniz bir mecra değil. Şu anda ikinci bebeğine hamile olan Feride Esen’in yazıp sunduğu Söz Annede kanalındaki kısa ve eğlenceli videolar sadece 8 ayda sosyal mecralarda anneler tarafından 1.500.000’den fazla izleme ve binlerce paylaşım almış durumda. Eğer hala izlemediyseniz mutlaka göz atmalısınız! Yine Feride Esen’in anlatımıyla Mutlu Bebek Yetiştirme Formülleri videoları da yakın dönemde annelerin beğenisine Bebek.Tv portalında sunulmuş.