Genetik yatkınlık ve karaciğer hastalarının pek çoğu geçmek bilmeyen sivilce sorunları ile mücadele eder. Özellikle kadınlar bu sivilceler nedeniyle rahat makyaj yapamazlar ve ön güven konusunda her zaman eksiklik yaşarlar.
Sivilcelerin fondöten ya da benzer kapatıcılar ile kamufle edilmeye çalışılması aslında sağlıklı bir davranış olmaz. Çünkü bu ürünlerde kullanılan kimyasal maddeler cilt sorunlarının daha çok artmasına neden olabilir. Sivilceler üzerinde kullanılan kozmetik ürünlerinin ya doğal malzemelerden yapılmış olması gerekir ya da sivilceyi koruyan bir tabakanın olması gerekir. İşte bu noktada devreye bclear sivilce bandı giriyor.

Sorunsuz Sivilce Kapatma

Sivilce nedeni ile rahat makyaj yapamayan hanımların yardımına bu ürün koşuyor. Sivilcelerin saklanmasına yardımcı olan bu ürün bant şeklinde üretilmekte. Dolayısıyla yüze yapışarak kolay kullanım sağlamakta. Yüze sürülen fondöten ve diğer kapatıcılar artık bu bantların üzerine sürülüyor ve yüzde bütünlük sağlanabiliyor. Sivilcelerinizin kozmetik ürünlerinden zarar görmesini engelleyebilir ve daha pürüzsüz bir yüze sahip olabilirsiniz.

Cilt sorunu dendiğinde akla ilk olarak sivilceler gelebilir. Ancak doğum lekesinden bene, yanıktan kesiğe kadar pek çok cilt sorunundan bahsetmek mümkündür. Bu bantlar küçük boyutlarda üretilmekte olup, küçük cilt sorunlarının üzerine uygulanabilmektedir. Bu sayede bclear kullanımı yaparak yüzünüzdeki cilt sorunlarının kamufle edilmesinde yardımcı olmaktadır. Ayrıca cilt üzerinde herhangi bir yanma ya da acıya da neden olmaz.

Siz Uyurken Sivilceleriniz de Yok Olsun

B – Clear ürününün tek faydası da sivilce ve cilt sorunlarını kamufle etmek değil. Ürün aynı zamanda sivilceler üzerine yapıştırılarak iyileştirme özelliği de göstermekte. Uyumadan önce sivilce üzerine uygulanan bantlar, sizler uykudayken sivilcelerinizin daha hızlı kaybolmasına yardımcı oluyor. Böylelikle uyandığınızda daha taze ve daha pürüzsüz bir yüze sahip olabiliyorsunuz.

Ürünün uygulanması oldukça basit. Zaten yıllardır yurtdışında kullanılan bu ürün artık ülkemizde de yoğun talep görmekte. Pek çok ünlü ismin de yardım aldığı bu ürün sivilcelerin daha erken kaybolmasına yardımcı oluyor. Yapmanız gereken tek şey ise gece yatmadan önce yüzünüzü ılık su ile yıkayıp, durulamak. Ardından da bantları sivilceleri üzerine uygulamak. Her bant bir sivilce üzerine uygulanıyor ve sabah uyandığınızda tekrar çıkarıyorsunuz.

Etkisini Kısa Sürede Gösteriyor


Uzun süredir geçmeyen sivilcelerinizden kurtulmak mı istiyorsunuz? O halde bu ürünü denemelisiniz. Ürün sayfasında yer almaktadır. Çünkü ürünün hiçbir yan etkisi bulunmuyor. İçeriğinde bulunan bileşenler sayesinde sivilce köklerinize etki ediyor ve sivilcelerin yok olmasına yardımcı oluyor.

*Doktorunuza danışmadan sağlığınız için herhangi bir ürün kullanılmaması gerektiğini hatırlatırız.