’Dermatoloji Köprüsü-Deri Bakımı ve Çinko, Sık Görülen Deri Hastalıkları’ konulu toplantılar serisinin sonuncusu Balıkesir’de gerçekleştirildi. Toplantılarda dermatolojik hastalıklarda sistemik ve topikal çinkonun faydaları aile hekimlerine aktarıldı.

Berko İlaç ve AHEF işbirliği ile ’Dermatoloji Köprüsü - Deri Bakımı ve Çinko, Sık Görülen Deri Hastalıkları’ konulu toplantılar serisinin sonuncusunun Balıkesir’de gerçekleştirildiği bildirildi. İlkinin geçtiğimiz yıl Ekim ayında İstanbul’da gerçekleştirildiği toplantılarda bir araya gelen aile hekimlerine, dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavileri konusunda bilgilerin aktarıldığı açıklandı. Organizasyon yetkililerinden yapılan açıklamaya göre ayrıca dermatolojik hastalıklarda sistemik ve topikal çinkonun faydaları konusunda da aile hekimleri bilgilendirildi.

Toplamda 14 ilde 750 aile hekimine ulaşıldı

Dermatoloji Köprüsü Toplantıları, Türkiye genelinde 14 ilde gerçekleştirildi. Sırasıyla; İstanbul, Bursa, Adana, Ankara, Artvin, Şanlıurfa, Antalya, Mardin, İzmir, Ordu, Kayseri, Edirne, Denizli ve Balıkesir’de gerçekleştirilen toplantılarda, toplamda 750 aile hekimine ulaşıldı.Deri bakımı ve dermatolojik hastalıklar ile ilgili güncel bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, Berko İlaç ürün portföyünde yer alan çinko içerikli ürünlerle ilgili bilgiler hekimlere aktarıldı.