Dudak dolgusuna neden gerek duyulur? 

Bazı kişilerde dudak yapısı doğal yapısı gereği aşırı ince ya da milimetrik olarak doğru bir görünümde olmayabilmektedir. Çene kemiklerdeki bazı değişiklikler ve dişlerdeki yükseklik kaybı dudakların aşağı sarkmasına da neden olabilmektedir. Bu gibi rahatsız edici durumlarda Dudak Dolgunlaştırma uygulaması tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra daha dolgun ve hacimli bir dudak görünümü isteyenlerinde yine tercihi Dudak Dolgunlaştırma medikal uygulamasından geçmektedir. Dudak Dolgunlaştırmada hangi ürünler kullanılır? Dudak Dolgunlaştırma uygulamasında “dermal dolgu” maddeleri kullanılmakta olup, uygulamalar  kalıcı dolgular veya geçici dudak dolgunlaştırma olmak üzere kişilerin arzusuna göre belirlenerek yapılmaktadır. 

Dudak dolgusu nasıl yapılır? 

Dudak dolgusu uygulamasından önce mutlaka ağrı ve acı hissini minimale indirmek için anestezik etkili bir krem uygulanması gerekmektedir. Daha sonrasında ise  dudakların uyuşması için 15 dakika kadar beklenir ve uyuştuktan sonra dolgu maddesi çok ince uçlu bir enjeksiyonla dudaklara verilir. İşlem yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanır. Son derece konforlu ve hızlı yapılan güvenilir bir işlemdir. Dudak Dolgusu hakkında tüm detaylı bilgi için : Dudak Dolgusu Fiyatı yine her zaman söz ettiğimiz gibi öncelikle yapılan muayenelere bağlı olarak hekimin kullanacağı dolgu maddeleri ve tekniğe bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Bu nedenle de hekimimiz Dr. Mustafa Karataş hastaları ile görüşme gerçekleştirmeden kesinlikle Dudak Dolgusu Fiyatı konusunda bilgi vermemektedir. 

Dudak Dolgusu Fiyatını kimler belirler? 

Dudak Dolgusu Fiyatı hekimlerin yapacağı muayeneler sonucunda belirlenmekte olan ve genellikle de kişilerin uygulama alanlarına ve kullanılacak dolgu maddelerine göre belirlenmektedir. Sizler de kliniğimize gelerek muayene olmak ve detaylar hakkında bilgi almak için www.drmustafakaratas.com internet adresimizi ziyaret edebilir ve yine iletilim numaralarımızdan bizleri arayarak kolaylıkla randevunuzu alabilirsiniz.