Zaman içerisinde yer çekimi ve yaş, stres, sağlıksız beslenme, düzensiz yaşam tarzı gibi etkenler ile cilt yapısını oluşturan kolajen ve elastikiyet liflerinde gevşeme meydana gelir. Bu gevşeme sebebi ile yanaklar ve çenede sarkma, göz kapaklarının ve kaşların aşağıya doğru sarkması ve göz altı torbalanmaları oluşumu meydana gelmektedir. Endoskopik kaş kaldırma estetiği ile kaşlar ile ilgili yaşanan sorun tamamen ortadan kalkmaktadır.

Ne İçin Yapılır?

Zaman içinde meydana gelen cilt yıpranmaları ve oluşan sarkmalar birçok kişiyi estetik olarak rahatsız etmektedir. Öyle ki bazı kişiler bu problemler yüzünden kendilerine olan güvenlerini kaybetmekte ve mutsuz olmaktadırlar. Dış görünüşü olumsuz etkilemesi ile beraber kaş yapısının aşağı doğru sarkması üst göz kapağını da etkilemekte ve görüş bozukluklarına sebebiyet vermektedir. Endoskopik kaş kaldırma estetiği ile daha güzel bakışlar elde etmek ve kaybedilen özgüveni tekrar kazanmak kısa bir sürede mümkün olmaktadır.İsveç  Estetik endoskopik kaş kaldırma operasyonu başarılı ve sık yaptığı bir operasyonudur bu operasyon ile birlikte göz kapağı estetiği ameliyatını yapmanızı öneririz.

Kimler Yapabilir?

Endoskopik kaş kaldırma estetiği uzman kadro ile çalışan ve bu iş için lisans almış kliniklerimizde yine uzman hekimlerimiz ve uzman estetisyenlerimiz tarafından yapılmalıdır. Hasta doktoru ile görüşmeden önce ne istediğinden tam olarak emin olmalı ve doktoru ile iyi bir iletişim kurmalıdır. İsveç Klinik uzman kadrosu ve başarılı estetik operasyonları ile hastalarında memnuniyet ve güven duygusunu yaşatmaktadır.

 Kaş Kaldırma Nasıl Yapılıyor?

Kaliteli ve kalıcı bir çözüm yöntemi olan endoskopik kaş kaldırma estetiği hastanın saçlı bölgesinden bir miktar kesik alınarak çok ince uçlu ve hassas olan teleskop ile girilir. Bu yöntemin amacı kaşın aşağı doğru inmesine sebep olan etkenlerin ortadan kaldırılması ve kaşın kendiliğinden yukarı doğru kalkmasını sağlamaktır.

 Cerrahi işlem ne kadar sürüyor?

Operasyonda lokal anestezi kullanılmakta ve operasyon 2 saat sürmektedir.

Kaş Kaldırma Ameliyat Süreci

Endoskopik kaş kaldırma operasyonu süreci öncesinde hasta ile doktor ne yapılması gerektiğine karar vermelidir. Ameliyat sırasında hasta hiçbir şekilde acı ya da ağrı hissetmemekte ve ameliyat sonrasında iz kalmamaktadır. Bu yöntemin diğer bir avantajı da baş ağrısı ya da migren ağrısı yaşayan kişilerin ağrılarının azalmasını sağlamasıdır.