Kahve, çay ve sigara gibi etmenlerden ötürü dişleriniz sararıyor olabilir. Günümüzde pek çok insanın diş sararması sorunuyla karşılaştığı bir gerçektir. Bu noktada devreye giren LuisBien, diş beyazlatma yöntemleri içerisinde mükemmel bir çözüm sunuyor. Markanın özel olarak geliştirdiği diş beyazlatma tozu, çok daha beyaz dişlere kavuşmak isteyenlere başarılı sonuçlar vadediyor.

Diş beyazlatma yöntemleri arasında en dikkat çeken seçeneklerden diş beyazlatma tozu, hem kolay kullanılabilir oluşuyla hem de yüksek oranda beyazlatma başarısıyla ön plana çıkıyor. Kullanıcılardan tam not almayı dahi başaran kişisel bakım ürünü, böylelikle sevilen diş beyazlatma ürünleri arasına girmeyi de ihmal etmiyor.

Diş Beyazlatma Yöntemleri İçerisinde Bitkisel Çözüm

Doğal içerikler çerçevesinde üretilen diş beyazlatma bitkisel merkezde bir çözüm sunmayı başarıyor. Karbon maddesi neticesinde sararmış dişlerin etkili bir şekilde beyazlatılmasını mümkün kılan ürün, aynı zamanda kalıcı diş beyazlatma yöntemine oranla çok daha kolay bir biçimde uygulanıyor. Diş sararması sonrasında oluşabilen koku gibi faktörlerden kurtulmanızı da kolaylaştıran söz konusu ürün, böylelikle çok yönlü bir kullanım deneyimi sunuyor.

Ürün içeriğinde bulunan bitkisel karışım, beyaz dişlere kavuşmayı sağlarken diş minesinin parlak bir görünüme ulaşmasına da yardımcı oluyor. Böylelikle parlak ve beyaz dişlere aynı anda ulaşmak mümkün hale geliyor. Lekelenme ve ağız kokusu gibi sorunlarla da savaşan ürün, bu sayede diş beyazlatma yöntemleri arasında çok daha fazla ön planda olmayı başarıyor.

Diş Beyazlatma Yöntemleri Arasında En Kolayı

Faydalı ürünler sunmakla yetinmeyen LuisBien, aynı zamanda kolay kullanım hususuna da önem veriyor. Bu çerçevede diş beyazlatma yöntemleri arasında en kolayı olarak anılabilen ürün, 3 dakikalık uygulama süresine sahip. Islatılmış diş fırçası üzerine bir miktar ekledikten sonra uygulayabileceğiniz tozu,  3 dakikanın sonunda ağzınızı çalkalayarak temizleyebilirsiniz.

Anında diş beyazlatma yöntemi olarak da nitelendirilebilen toz, bitkisel karışımlı olmasıyla zararlı bir uygulama olarak görülmüyor. Böylelikle diş beyazlatma yöntemleri içerisinde sağlıklı bir seçenek olarak var olan toz, diğer diş beyazlatma ürünleri rakiplerinden sıyrılarak kendisine geniş bir kullanıcı kitlesi oluşturuyor.