İzmir Saç Ekimi bu faktörleri ortadan kaldırarak soruna çözüm getirir.

Kadın Tipi Saç Dökülmesi Nedir?

Kadın tipi saç dökülmesinde saçlar yavaş yavaş incelir. İncelen bu saçlar zamanla dökülür. Hormanlarla alakalıdır. Kıl kökleri zamanla küçülür ve saç dökülmesi yaşanır. Kadın tipi saç dökülmesi sadece kadınlarda değil erkeklerde de görünür. Bu tipte saçların dökülmesinin yanı sıra saçın hacmide azalır. Kadın tipi saç dökülmesinde saçların hemen hemen hepsinde incelme gerçekleşir ve dökülür. Ayrıca kafanın tepe ve ön bölgesinde de dökülmeler şeklinde görünebilir.

Kadın Tipi Saç Dökülmesinin Tedavisi Nedir?

Birçok tedavi yöntemi mümkündür. Bu yöntemler erkek tipi saç dökülmesi için de geçerlidir. Saç dökülmesi tedavi yöntemleri şu şekildedir: İlaç tedavisi, PRP, Saç mezoterapisi, FUE tekniği ve FUT tekniği şeklindedir.

Erkek Tipi Saç Dökülmesi Nedir?

Erkek tipi saç dökülmesi genel olarak genlerle ilgilidir. Erkek tipi saç dökülmesinde şakaklarda ve başın tepe kısmında dökülmeler başlanır. Saç önce cansızlaşır. İncelen bu saç zamanla dökülmeye başlanır. İzmir saç ekimi bu durumun bir son olmadığını gerekli saç ekim yöntemleriyle sağlıklı görünümüne kavuşacağını Medisistem uzmanları garantiler. 

Erkek Tipi Saç Dökülmesine Hangi Önlemler Alınır?

Erkek tipi saç dökülmesini önlemek için bazı önlemler alınabilir. Bu önlemler, doğru ve sağlıklı beslenme, vitamin sağlayacak besinler tüketme, sigara alkol gibi ürünlerin kullanımını azalatma ya da bırakma, saç şekillendirme için kullanılan ürünlerin kalitesi, bu ürünleri kullanılması şartsa her akşam yıkanmalı, saç bakımına özen gösterilmeli, saçları temiz tutma ve saç derisine masaj yapma erkek tipi saç dökülmesini engelleyebilir. İzmir saç ekimi saç dökülmesinin önlenebileceğini vurgular.