Psorifix sprey kullananlardan bizlere olumlu geri dönüş yapanların yüzdesi yüksektir. Sprey kullanımı şu şekildedir. Öncelikle problemli olduğunu düşündüğünüz bölge düzgün birşekilde yıkanıp durulanmalıdır. Sonra spreyden az bir miktar sıkılıp masaj yapılmaldır. 15 dakika ardından yapılan işlemler bir kez daha tekrarlanır. Gün içerisinde bu şekilde 2 kez masaj yapılarak kullanılır. Tedavi iyileşene kadar devam ettirilebilir.

Psorifix Sprey Fiyatı
Fiyat olarak ürünümüz kdv dahil 99 TL’ye satıştadır. Bu fiyatlandırma adet yükseldikçe düşmektedir. Örneğin 3 adet alındığunda psorifix fiyatınızın tanesi 78 TL’ye denk gelmektedir.

Psorifix Sprey Kullananlar Yorumları
Psorifix sprey kullananların yorumlarını sabit telefon hattından almaktayız. Bizlere her konuda yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Çağrı merkezimiz yapılan tüm yorumlara dönüş yapmaktadır.

Psorifix Sprey Sipariş
Spreyden sipariş vermek adına doğru yerdesiniz. Ürün siparişini vermek 2 şekilde yapılabilir. Bunlardan ilki web sitemizdeki telefon numarasını aramak. Diğer bir sipariş verme yöntemi ise web sitemizdeki sipariş düğmesine tıklamak.

*Bu haber tanıtım amaçlıdır ve kesinlikle doktor onayı almadan sağlık ürünleri kullanılmamalıdır.