Zayıflama çağımızın hastalığıdır. Birçok kişi bu hastalıktan kurtulmak, güzel bir vücuda sahip olmak istiyor. Fakat bunu maalesef herkes başaramıyor. Bunu fırsat bilen bazı girişimciler her yıl onlarca zayıflama ürünü üretip farklı isimlerle satışını yapıyorlar. Bu senenin şanslı zayıflama ürünlerinden bir tanesi de sebze form çorbası oldu. Bu ürün ile alakalı o kadar çok reklam yapıldı ki internette demet akalın, seda sayan gibi ünlülere bile bu ürün için para ödenmiş. Düşünün o derece para harcanmış ürünün tanıtımı için.
 

Güzel bir vücuda sahip olabilmek için deneyebileceğinzi bir çok yöntem vardır aslında. Bunlardan bir tanesi ücretsiz ve sağlıklı olan spor yapmaktır. Günlük 1 saatlik yürüyüş, hareket size kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilo verdirecektir. Bunu denemenizde yarar vardır ancak elbette karar sizlerindir. Fakat bu noktada gördüğüm bir eksiği sizlerle paylaşmak istiyorum. Millet olarak bizim eksiğimiz sorunların üzerine gitmemektir. Fazla kilolarımız mı var? Bunu spor yaparak değilde ne olduğu belli olmayan zayıflama ürünleri ile eritmek istiyoruz. Bu da çoğu zaman mümkün olmamaktadır. Zaten zayıflama ürünleri kullanarak ölen insanlara değinmiyorum bile. Bunun için kullanıcı yorumları isimli tarafsız yorum sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Bu nedenden dolayı Türkiye'de her yıl onlarca zayıflama ürünü çıkmaya ve Allah korusun ama her yıl birkaç kişi bu ürünlerden dolayı ölmeye devam edecektir.

Zaten bu ürünler ile alakalı doğru dürüst bir denetleme de yapılmıyor. Bu da ayrı bir sorundur. Sitelerinde bakanlık onaylı bir üründür diye belge yayınlıyorlar ancak bakanlık onaylı dedikleri ürünü "Hayvancılık ve Tarım Bakanlığında" onaylatmışlar. Yani insanların yiyeceği bu ürünleri sağlık bakanlığından onay alarak satmıyorlar. Ya da bu ürünleri eczanelerde satabilmek için ruhsat alamıyorlar. Oysa ki sebze form çorbası da mesela eczane ruhsatı alabilseydi o zaman hem daha çok satış yapacaktı hem de insanlar daha güven duygusuyla bu ürünleri kullanmış olacaklardı.

Kullanıcı Yorumları

Bu konuyla alakalı söyleyecek daha çok sözümüz var. Fakat bu yazımda yeni bir ürün olan sebze form çorbası ile alakalı insanların ne düşündüklerini merakettiğim için onların yorumlarına yer vereceğim. Eğer siz de bu ürünü kullanmışsanız ürün hakkında etkilerini ve yan etkilerini paylaşırsanız çok memnun olacağım. Sağlıklı ve güzel günlerin sizlerle olması dileklerimle, şimdilik hoşçakalın...