Yunus Emre Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ile Tepebaşı Nafiye Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Uğraş Tedavisi El Sanatları Sergisi", Yunus Emre Devlet Hastanesi bahçesinde davetlilerin beğenisine sunuldu.

Yunus Emre Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastaların el emeği ile işledikleri eserleri gören davetliler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Sergiye, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Erdinç Özkurt, Genel Sekreterlik Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. A.Tuğrul Zeytin, Yunus Emre Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle, Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Başak Erben, Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Gamze Mumcu, hastane yöneticileri, çok sayıda sağlık çalışanları, hasta ve yakınları katıldı.

Serginin açılışını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Mumcu, “Bu tür etkinlikler, hasta ve yakınlarımızın moral ve motivasyon ile tedavilerine önemli katkı sağlamaları açısından çok önemli. Hastane yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Sergi davetliler tarafından ilgiyle gezildi.