İşte bir gün internette bir sağlık forumunda gezinirken moskovalı bir blog yazarının Rusiya’da varis tedavisinin etkili olmadığı, çünkü geleneksel tedavi hastalığın nedenini değil de onun belirtilerini tedavi ettiği notu dikkatimi çekti. Aynı zamanda, yüksek pozitif sonuç oranına sahip olan varise karşı yeni “varison krem” kremini belirtiyordu. Uzun bir süre bu kremi nerden satın alabileceğim hakkında bilgi arıyordum Önceleri buna çok da inanmıyordum, ne de olsa TV’de çok şeyin reklamını yapıyorlar... ama bu kremle ilgili bir sürü güzel yorumlar buldum ve sipariş vermeye karar verdim. Böylece “varison krem” sipariş verdim. Kargo yaklaşık bir haftada geldi. Paketi açtım, talimatları okudum ve kullanmaya başladım.

Talimatda yazıldığı gibi kremi kullanmaya başladım. Sizce ne oldu? Artık beşinci günde şişlik ve variköz venler gözümün önünde kaybolmaya başladı ve ağzım açık baka kaldım!!! Ben VARİSTEN kurtuldum!!! 5 günde!!!!! Buna inanabiliyor musunuz??? Gözlerime inanamıyordum... Ayaklarım varsiten temizlendi, güzel oldu ve ağrımıyordu!!!!! Yanılmıyorum ve deli değilim! Nasıl mutlu olduğumu tarif edemem. En son muhtemelen 20 yıl önce böyle mutlu olmuştum.

Şimdi kendimi tamamen sağlıklı hissediyorum. Ha! hatta ben hastalığıma minnettarım – varis bana elimde olana değer vermeyi ve küçük sorunlara farklı bakmayı öğretti. “Varison” i bulmasaydım ne halde olurdum düşünmek bile istemiyorum’. Şimdi hayatımda karanlık ve kasvetli düşüncelere yer yok, sadece olumlu düşünceler!

Her şeyin böyle olmasına çok mutluyum. Varisten kurtulmakla beraber şunu da anladım ki, bir çoğumuzun sorunu basit olan şeylerin etkisiz olduğunu düşünmektir. Ama daha zor olanlar, mesela, ameliyat - etkilidir. Fakat bu öyle değil. Varisler, basit, hızlı ve güvenli bir şekilde ile tedavi edilebilir. “Varison” kreminin gücü, ayak derisinin sağlığı ve güzelliği ile birlikte varis tedavisi için gerekli olan en etkili bileşenleri kendisinde toplayan eşsiz içeriğindedir! Ürünün ile alakası bulunmamaktadır. Troxerutin Ayaklardaki yorgunluk ve ağırlık hissini ortadan kaldırır, kılcal damarların geçirgenliğini ve kırılganlığını azaltır ödem ve iltihabı azaltır At kestanesi ve huş ağacı yaprakları damar duvarlarını sağlam ve esnek bir hâle getirir derideki küçük rahatsızlıkları ortadan kaldırır ayaklardaki ağrı, yorgunluk ve ödemi giderir Limon, soya ve hindistan cevizi yağı esansiyel yağı terlemeyi azaltır ve yok eder kuruluk ve gerilme hissini giderir ayak derisini derin bir şekilde nemlendirir ve besler Pelin, mentol, papatya ve ısırgan otu ayaklara güç ve rahatlık verir ayak derisini mikroplardan arındırarak temizler kılcal çatlakların onarımını hızlandırırKafein, BAL ve ginkgo biloba (mabet ağacı) özenli bir bakım sağlar ve enerji verir kan akışını düzenler doku metabolizmasını etkinleştirir hücrelerin yenilenmesini hızlandırırBIRKAÇ HAFTA BOYUNCA “VARISON” kreminin düzenli kullanımı, varis görüntüsünü hayli etkili şekilde azaltır!

*Bu haber tanıtım amaçlıdır ve kesinlikle doktor onayı almadan sağlık ürünleri kullanılmamalıdır.