Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde alt yapı çalışmalarının yanı sıra asfalt yama çalışmaları da aralıksız sürdürüyor.
İlçe genelinde daha önce tespiti yapılan bozuk durumdaki yolların onarılması, düzeltilmesi çalışmalarına devam eden Fen işleri ekipleri, hem yaya hem de araç trafiğinin düzeltilen yollar sayesinde rahatlatıyor. Ulaşımın ilçe genelinde akıcı bir şekilde sağlanabilmesi amacıyla daha önce tespiti yapılan plan ve programa dâhil edilmiş yerleri onarma çalışmasını sürdüren ekipler, ilçe genelinde hava şartlarının elverdiği ölçüde süren çalışmalar kapsamında alt yapı ve üst yapıyı sorunsuz hale getiriyor.
Ekipler öte yandan ilçe genelinde gezici ekiplerle tespit çalışması yaparak asfalt yama, kanal açma, sel ve heyelan riski taşıyan yerlerin tespiti, büz döşeme, yağmur suyu kanal ihtiyacı gibi ihtiyaç görülen yerlerin tespitlerini yaparak plan ve programa dâhil ederek en kısa süre içerisinde tespitini yaptıkları yerlerde onarım çalışmalarına başlıyorlar.