Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora TÜMSİAD üyelerine ev sahipliği yaptı.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve üyeleri Akyazı Belediyesini ziyaret etti. TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ziyarette yaptığı konuşmada Akyazı’nın kendileri için önemli bir İlçe olduğunu, Genel Merkezlerinin talimatı ile yatırım için 100 dekar arazi istediklerini ve bu konuda Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’dan destek beklediklerini söyledi. Ölmez, “Biz TÜMSİAD olarak vatanımızı ve milletimizi seviyoruz ve yatırımlarımızı da bu sevgi üzerine gerçekleştiriyoruz. Akyazı’nın önemli bir potansiyele sahip İlçe olduğu biliyoruz. Akyazı’da EMSEY projesini hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyoruz. El ele verirsek başaramayacağımız hiç bir iş olmaz” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Akcan’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye olarak iş başına geldikleri günden itibaren bugüne kadar yaptıkları ve kalan iki yıl içinde yapmak istedikleri ile ilgili heyete bilgiler verdi. Başkan Akcan, “Biz çevremizi kirletmeyecek her türlü yatırıma varız. Bu tür yatırım yapmak isteyenlere kapımız ardına kadar açıktır, Sanayi’de yüzde 70 oranına ulaştık. Ancak Turizm’de henüz istediğimiz hedefe ulaşamadık. İlçemiz sınırları içinde turizm tesisleri yapılabilecek o kadar çok bakir yerlerimiz var ki, bunları değerlendirmek ve İlçemizi sanayisi, tarımı ve turizmi ile tanınan bir ilçe konumuna getirmek istiyoruz. Bu konuda siz değerli iş adamlarımızı İlçemize yatırım yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.