Günümüzde yaygın olarak kullanılan ve artık her evde kendisine yer bulan temel beyaz eşya ürün gruplarından birisi olan buzdolapları ile birlikte artık besinleri son derece sağlıklı ve tamamen taze kalacak şekilde çok uzun süreler depolayabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu yüzden de günümüzde son derece sık ve yoğun şekilde günlük yaşamın her alanında kullanılmakta olunan Arçelik buzdolabı modellerinde yaşanabilecek problemlerin günlük yaşantının akışı açısından çok ciddi problemler doğurabileceği dolayısı ile Kaynarca Arçelik Servisi merkezi tarafından hızlı müdahalelerin etkin şekilde uygulandığı özel servis hizmetleri sağlanıyor.

İleri nesil teknolojik altyapısı ile yaşam alanlarında besinleri taze tutmayı sağlayan ve yılın her mevsiminde kesintisiz olarak 7 gün 24 saat çalışma gerçekleştirmek durumunda bulunan buzdolabı modellerinde yaşanan mekanik arızalanmalar durumunda buzdolabının kullanımında işlev kayıpları, performans düşükleri veya doğrudan çalışmama gibi etkiler görülebiliyor. Bu tip durumlarda yüksek teknolojiye yer veriyor olması dolayısı ile buzdolabına bilinçsiz şekilde yapılacak müdahalelerden kaçınılması ve mutlak suret ile alanında uzman ve deneyim sahibi kişilerce gerekli olan uygulamaların gerçekleştirilmesine imkan verilmesi büyük bir önem arz etmektedir. Böylelikle olası bir daha büyük sorunun oluşmasının önüne geçilebildiği gibi aynı zamanda da hem arızanın daha ekonomik şekilde hem de daha kısa süreler içerisinde çözüme kavuşturulabilmesi sağlanabilir. İçerenköy Arçelik Servisi merkezi bu alanda uzun yıllara dayanan sektörel deneyimi ile fark yaratıyor.

Buzdolabındaki mekanik problemlere yönelik olarak yerinde müdahalelerin yanı sıra orijinal Arçelik yedek parça ürün grupları ile uygulanan parça değişimleri ile buzdolabının mevcut dayanıklılığını ve üstün performansını korumakta olan Örnek Mahallesi Arçelik Servisi merkezi deneyimli teknik ekipleri, buzdolabının daha uzun ömürlü kullanımını her zaman en verimli performansı elde ederek kullanabilme şansı vermektedir. Üstelik de parça değişimi uygulanan buzdolabı parçalarına yönelik olarak 1 yıllık garanti hizmeti de vererek, tüketicinin herhangi bir benzer veya aynı arızalanmanın kısa süre içerisinde yeniden yaşanmasından dolayı doğabileceği zaman kayıpları ve tabii ki arıza onarım maliyetlerinden korunabilmesi de sağlanabilmektedir. Bu şekilde hem ekonomik hem de kaliteli standartlarda arıza onarım hizmetlerinden yararlanılabilmesi mümkün olabilmektedir.