Atakum Belediyesi, dolar bozdurma kampanyasına destek verenler adına fidan dikiyor.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz bozdurma çağrısı üzerine başlattığı ‘Dolarını Bozduranın Adına Fidan Dikimi’ kampanyası vatandaşlardan büyük destek görüyor.
Türkiye’nin bir finansal bir kuşatma altına alınmak istediğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemiz üzerinde haince planlar içerisinde olanlar, bunda başarılı olmak için her yolu deniyor. Doların hızla yükselmesi ve Türk Lirası’nın itibarsızlaştırılmaya çalışması da bu haince planlardan birisidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haince plan karşısındaki çağrısı üzerine milletimiz vatanına, parasına sahip çıkıyor. Biz de Atakum Belediyesi olarak bu birlik ve beraberlik çağrısına destek olmak istedik. Dolarını bozdurup Türk Lirası’na çeviren vatandaşlarımızın adına fidan dikmeye başladık. Vatandaşlarımız da bu kampanyaya yoğun bir destek veriyor. 15 Temmuz’da Türk milletini dize getirmek isteyenler, sanıyorlar ki o gün başaramadıklarını bugün dolar ile yapabilecekler. Türk milleti, ülkesi üzerinde oynanan oyunları bozmak konusundaki gücünü kanıtlamış bir millettir” dedi.
Dolarını bozdurup Türk Lirası’na çeviren Atakumlular, makbuzlarıyla birlikte soluğu Atakum Belediyesi’nde alıyor. AK Parti Yalı Mahalle Başkanı İbrahim Keskin ise bu kampanyaya ilk destek veren kişi olarak Başkan Taşçı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Kampanyaya destek veren Atakumlulara teşekkür eden Başkan Taşçı, “Türk Lirası’nın değer kaybetmesine müsaade etmeyen, finansal bir kuşatma altına almak isteyenlere milletimiz yanıt veriyor. Tüm Atakumlulara bu kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.