İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren Kadifekale ve Yaşar Doğu İLKEM öğretmen ve öğrencileri 2016-2017 eğitim-öğretim yılına düzenlenen yılsonu etkinliği ile veda etti.

İlkadım Belediyesi Eğitim Merkezleri(İLKEM) öğretmen ve öğrencileri hazırladıkları Abdülhamid Han ve Filistin, Beşikten Asker Ocağına, Çanakkale Kahramanları Tiyatroları, Yöresel Türküler ve Siz Yeteneksiniz yarışması ile izleyenleri hayran bıraktı. Siz Yeteneksiniz yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

İLKEM öğretmen ve öğrencilerinin yılsonu etkinliklerini izleyen veliler, eğitime verdiği destekten dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a ve ekibine teşekkür ettiler.

“Çocuklar için elimizden geleni yapacağız”

Böyle güzel etkinliklerin tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Çocuklarımızın özgüvenlerini ve donanımlarını artıralım ki gelecekte daha başarılı, daha mutlu olsunlar. Ben öncelikle siz değerli anne ve babalarımıza, o gözbebeği çocuklarınızı bizlere teslim ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Şunu bilin ki onlar da bizim gözbebeğimiz, onlar da bizim çocuğumuz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamada en az sizin kadar titiz ve hassas davranmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın 1 yıl boyunca emeği ile hazırlamış olduğu gösterileri izledik gururlandık. İlkadım Belediyesi olarak çalışmaya çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edecek. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olacak” diye konuştu.