Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), 10. yılını; 28 Kasım 24 Mart tarihleri arasında düzenlediği otomobil kampanyasının çekilişi ile taçlandıracak.

Burcu Esmersoy’un sunumuyla gerçekleştirilecek olan lüks otomobil çekilişi aynı zamanda bir eğlenceye sahne olacak. Yeşilyurt AVM ziyaretçilerinin büyük bir merakla beklediği çekilişte, Burcu Esmersoy’un sunumuyla misafirlere unutulmaz bir gün yaşatacak. 10. yıla özel başlatılan kampanya kapsamında, yapılan tüm alışverişlerde anında verilen çekiliş biletleriyle kampanyaya katılanlar arasından 1 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Food Court katında, Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleşecek olan çekilişle BMW 4.18 Coupe sahibini bulacak.

Yeşilyurt AVM’den yapılan açıklamada, “28 Kasım 24 Mart tarihleri arasında Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağazalarından yapılan 100 TL ve katları alışverişlerini lucky card danışma bankosunda işleyen müşterilerimiz, hayalleri süsleyen bir BMW 4.18 Coupe, iki Samsung televizyon, iki Samsung notebook ve iki Samsung ses sistemi kazanma şansı elde etti. Yüz binleri aşan kupon sayısı ile yoğun katılımın olduğu kampanyaya sadece Samsun’dan değil çevre illerden gelen müşterilerimiz de yoğun ilgi gösterdi. Burcu Esmersoy’un muhteşem sunumuyla çekiliş heyecanına ortak olmak isteyen tüm misafirlerimiz 1 Nisan Cumartesi Yeşilyurt AVM’ye davetlidir. Kazananlar Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi kurumsal web sayfası ve 3 Nisan Pazartesi günü Haber gazetesinden duyurulacaktır” denildi.