Canik Belediye Başkanı Osman Osman Genç, Ankara’da düzenlenecek 9-11 Yaş Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Samsun Canik Belediyespor Badminton Takımı sporcularını yolculuk öncesi son idmanlarında ziyaret ederek sürpriz yaptı.
Ankara’da 1-4 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 9-11 Yaş Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Samsun Canik Belediyespor Badminton Takımı’nın şampiyona öncesi son idmanında sürpriz yaşandı. Kültür ve Sosyal İşler Birim Müdürü Hamza Aygün ile birlikte Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde yolculuk öncesi son idmanını yapan Badminton Takımı sporcularını ziyaret eden Başkan Osman Genç, hem oyunculara moral verdi hem de şampiyona öncesi başarı diledi.

Başarı diledi, badminton oynadı
Samsun Canik Belediyespor Badminton Takımı hocası Ömer Aydoğmuş ve oyuncularla sohbet eden Başkan Genç, şampiyona öncesi takımın son durumu hakkında da bilgi aldı. Antrenör Ömer Aydoğmuş ve 9-11 yaş badminton sporcuları Asya Erkıran, Ömer Arda Turhan, Onur Acu, Kerem Acu, Arda Doğaç Atan’a başarı dileyen Başkan Genç, sporcularla badminton oynadı.
Canik Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi sporda da marka olduğuna işaret eden Başkan Osman genç, "Samsun Canik Belediyespor, başta basketbol olmak üzere, özellikle güreş, atletizm, muay-thai, badminton gibi spor dallarında da öne çıkıyor. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’mizde yetişen genç sporcularımız, şehrimizi ulusal ve uluslararası arenada başarı ile temsil ediyor. Gençlerimizin elde ettiği başarılar bizleri onurlandırırken, geleceğimiz adına da umutlandırıyor" dedi.

Bulgaristan’a gidecekler
Desteklerinden dolayı Başkan Osman Genç’e teşekkür eden Badminton Takımı Antrenörü Ömer Aydoğmuş da, "Sporcularımızın Ankara’daki şampiyonadan başarılı sonuçlarla döneceğine inanıyoruz. 9-12 yaş milli sporcularımız Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar Aralık’ta Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenecek Uluslararası 13 Yaş Altı Badminton Turnuvası’na katılacak. Yine 19 Yaş Altı sporcularımız Elmas Nur Şencan, Anıl Atan, Miraç Kantar, Ümran Sağlam, Sedanur Kantar 14-17 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek Turkey Junior 2016 Şampiyonası’na katılacak. Badminton takımı olarak şehrimizi ulusal ve uluslararası bu şampiyonalarda başarı ile temsil etmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
(SAM-SLH-Y)