Eğitim Bir-Sen Vezirköprü Temsilcisi Ahmet Yılmaz, “Atanmış olmak öğretmenlik için yeterli değil, mesleğe adanmış olmak gerekir” dedi.
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Eğitim Bir-Sen Vezirköprü Temsilciliği tarafından, ilçeye yeni atanan öğretmenlere bir yemek verildi. Eğitim Bir-Sen Vezirköprü Temsilcisi Ahmet Yılmaz amaçlarının ilçeye yeni atanmış eğitimcilere her konuda yardımcı olmak ve öğretmenlerin ilçe hakkında iyi intiba edinmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Yılmaz sendikalı ve örgütlü olmak gerektiğine dikkat çekerek öğretmenlerin istedikleri sendikaya üye olabileceklerini belirtti. Öğretmenlere tavsiyelerde bulunarak tecrübelerini anlatan Ahmet Yılmaz, “Atanmış olmak öğretmenlik için yeterli değil, mesleğe adanmış olmak gerekir. İlçemizdeki okullarda çocuklarımıza vereceğiniz eğitim için şimdiden teşekkür ederim. Her türlü sorununuzun çözümünde yardımcı olmaya hazırız” şeklinde konuşarak moral dopingi yaptı.
İlçeye yeni atanan öğretmenler kedileri için düzenlenen “hoş geldin” yemeğinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek kendilerine gösterilen bu ilgiden memnun olduklarını söylediler.