Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsunspor bizim için sadece bir futbol takımı değil, önemli bir kent markasıdır. Bu önemli markanın, eskiden olduğu gibi yine hak ettiği noktaya ulaşması da hepimizin sorumluluğundadır” dedi.
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Başkan Tutu, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde Samsunspor’un son durumu hakkında bilgi verdi.
Samsunspor’un, şehrin en önemli markası olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsunspor bizim için sadece bir futbol takımı değil, önemli bir kent markasıdır. Bu önemli markanın, eskiden olduğu gibi yine hak ettiği noktaya ulaşması da hepimizin sorumluluğundadır. İnanıyorum ki en kısa sürede yeniden Süper Lig’de yerimizi alacağız. Bunun olabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz, kaçınmayacağız da. Samsun için dün elimizi taşın altına koymaktan kaçınmadık, bugün de kaçınmıyoruz, yarın da kaçınmayacağız” diye konuştu.
Samsunspor Kulübü’nün, şehrin ortak değeri olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, “Bu şehirde yaşayan herkes, bu şehrin takımına sahip çıkmak zorunda. Hepimizin ortak değeri olan Samsunspor’a destek olmak zorundayız. İnanıyorum ki Samsunspor için güzel günler çok uzak değil. İnanıyorum ki bir olursak, birlik olursak, o eski günlere rahatlıkla dönebiliriz. Samsunspor’u seviyoruz, önemsiyoruz. Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu’nun ve yönetim kurulu üyelerinin bu anlamda gösterdikleri çabayı takdirle izliyor, sonuna kadar destekliyoruz” şeklinde konuştu.