İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ‘AK belediyecilik’ anlayışıyla İlkadım’ı yenilediklerini söyledi.
Türkiye’de nüfus yoğunluğu bakımından birçok ilden daha büyük olan İlkadım ilçesinde belediyecilik anlayışı nüfus ile doğru orantıda her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Artan nüfusun talepleri doğrultusunda ihtiyaçların zamanında karşılanabilmesi için İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü aynı anda birçok noktada faaliyet gösteriyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce 15 noktada renkli kaldırım, 4 noktada parke taş, 5 noktada asfalt, 5 noktada yol açımı, birçok okulda, camide ve kamu alanında tamirat, tadilat ve boyama işleri ile günlük ortalama 50 noktada hizmet verildiği belirtildi.

50’den fazla noktada eş zamanlı hizmet
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yeni dünyada yeni hizmet anlayışlarının şart olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmanın yanı sıra zamanında hizmet getirmenin çok önem arz ettiği bilinci ile ilçemizin birçok noktasında aynı anda hizmetlerimizi tamamlıyoruz. Maddi kaynakları, iş gücünü ve teknik yeterlilikleri doğru planlayarak şu anda günlük ortalama 50 ayrı noktada fen işleri hizmetlerimizi yapmaktayız. Fen işleri çalışmalarımızda estetiği de hiç bir zaman atlamadan AK belediyecilik anlayışıyla İlkadım’ı yeniliyoruz” dedi.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman ise, "İlkadım Belediyesi olarak iş gücümüz ve potansiyelimizi doğru kullanarak vatandaşımızın ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılamayı vizyon edinmiş bir birimiz. Bu nedenle mesai saati ve alanı gözetmeden ilçemizin her noktasına eşit hizmeti doğru zamanda götürüyoruz” açıklamasını yaptı.