Referandum çalışmaları kapsamında Dağeteği Mahallesine bağlı Beyazkuyu bölgesi ile Eyyübiye’de düzenlenen mahalle toplantısına katılan Başkan Demirkol, devletin istiklali için evet verilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Acar ile birlikte Dağeteği Mahallesine bağlı Büyük Beyazkuyu bölgesinde düzenlenen ev toplantısına katıldı. Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Haliliye Belediyesinin yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Demirkol, 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin içeriğiyle ilgili de bilgiler verdi. Mahalle sakinlerine Ortadoğuda yaşanan olaylardan örnekler vererek, devletin istiklali için referandum da evet verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Milletvekili Halil Özcan da, mahalle sakinlerine referandum için evet yönünde çalışmalarını isteyerek, sandıklara sahip çıkılması gerektiğinin de altını çizdi.

“Şanlıurfa’dan güçlü evet çıkmalı”

Başkan Fevzi Demirkol, Büyük Beyazkuyu’daki ev toplantısının ardından Eyyübiye ilçesinde düzenlenen evet toplantısına geçti. Burada toplantıya katılan vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Demirkol, “Devletimizin istiklalini yani bağımsızlığını, milletimizin istiklalini, geleceğini tayin edecek olan 16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle ilgili bir halk oylaması vardır. Bu halk oylamasında çok güçlü bir şekilde bu bölgeden evet dalgasının tüm Eyyübiye’ye, Eyyübiye’den yayılacak tüm evet dalgasının tüm Şanlıurfa’ya, Şanlıurfa’dan gelecek çok güçlü bir desteğin tüm Türkiye’ye yayılmasını temenni ediyorum. Burada vereceğiniz güçlü destekle bütün Türkiye satındaki evet oylarını en az bir, iki puan arttıracak şekilde sonuç getirmesini temenni ediyorum. Emek verenlere teşekkür ediyorum. 16 Nisan’da çok güçlü bir şekilde evet diyelim” ifadelerini kulandı.